pinterest twitter facebook YouTube Follow us on YouTube close menu-button reveal email Reading time twitter fat-arrow-down Google + Globe icon facebook icon

Contact

 

Teva Nederland

Voor vragen over uw geneesmiddelen, eventuele bijwerkingen of uw medische behandeling is uw arts of apotheker het eerste aanspreekpunt. Wij verzoeken u in uw vraag zoveel mogelijk de volledige productnaam en het registratienummer (RVG/EU nummer) te vermelden. Alle informatie en persoonlijke gegevens die u via e-mail met ons deelt, zullen worden behandeld in lijn met Teva’s Privacy beleid en lokale wetgeving. Let op! Teva kan geen persoonlijk medisch advies geven.

Adresgegevens

Receptie Bezoekadres
Swensweg 5 + 3
2031 GA Haarlem
Tel. 023-5147 147

Bezoekadres
Diakenhuisweg 39-45
2033 AP Haarlem
Tel. 023-5147 147

Postadres
Postbus 552
2003 RN Haarlem
KvK. 300993690000


Customer Services

Heeft u een vraag of opmerking over onze producten of leveringen of wilt u een bijwerking melden dan kunt u terecht bij Customer Services van Teva Nederland. Deze is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur via het gratis telefoonnummer: 0800 – 022 8400 of via customerservice@tevanederland.com.

 

Productklachten en bijwerkingformulier

Bent u zorgverlener, een medisch professional en/of leverancier en heeft u een productklacht of heeft u een bijwerking van uw patiënt ontvangen? Dan verzoeken wij u vriendelijk het juiste formulier hieronder te downloaden en volledig in te vullen.

Productklacht

Klachten invoerformulier (.pdf)

Een productklacht is een klacht over uiterlijk, identiteit, kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid, veiligheid, effectiviteit en werkzaamheid van een geneesmiddel of van een medisch hulpmiddel of warenwet product. Wij kunnen uw productklacht in behandeling te nemen, wanneer het klachtenformulier volledig is ingevuld. Vergeet hierbij niet het klachtenmonster kosteloos naar ons antwoordnummer op te sturen.

Bijwerking

Bijwerkingformulier (.pdf)

Een bijwerking is elk ongewenst medisch voorval bij een patiënt die een Teva product heeft gebruikt. Via het melden van bijwerkingen helpt u Teva om het gebruik van haar producten voor iedereen veiliger te maken. Teva is tevens wettelijk verplicht bijwerking van haar producten te verzamelen en te melden aan de overheid.

Wij verzoeken u het bijwerkingformulier te downloaden, zo volledig mogelijk digitaal in te vullen en te e-mailen naar de Drug Safety Officer van Teva Nederland, dso.nl@Tevanederland.com.

Bijwerkingen kunt u ook melden op www.lareb.nl. Lareb is het Nederlandse kenniscentrum op het gebied van geneesmiddelenveiligheid.